Smedearbejde og Bearbejdning

SMEDEARBEJDE

Vi her hos Dansk Smedeservice og Support kan sikre dig, at dit næste stykke smedearbejde bliver yderst veludført. Smedearbejde er virkelig vores speciale, og vi kan forsikre dig om, at vi gør et godt stykke arbejde. Vi udfører alle former for smedearbejde, så vi er i stand til at hjælpe med at løse en bred vifte af problemer.

Vi udfører blandt andet:

  • Arbejde i rustfri stål
  • Arbejde i Aluminium
  • Altaner
  • Porte

RUSTFRI

Vi har stor erfaring i at arbejde i rustfristål, hvor vi laver forskellige komponenter til bio-gas, mejeri og kantine udstyr.Vi arbejder i alle typer rustfri og er altid friske på nye opgaver.

ALUMINIUM

Fordelene ved rustfrit stål er mange, men nogle gange er det bare mere fordelagtigt at bruge aluminium. Aluminium er meget lettere end stål, og ligesom rustfrit stål ruster det ikke. Vi løser mange special opgaver i aluminium. Svejse opgaver i Tig og Mig svejsening, hvor vi har en del marine opgaver.

D3S sørger også gerne for overflade behandling så som eloxering, hård anod og lakering af emner, så har i en ide eller et emne som i gerne vil have fremstillet er vi klar.

SVEJSNING

Er der noget, du skal have svejset sammen på professionel vis, så kvaliteten bliver så høj, som det er muligt? Så vil vi gerne være behjælpelig, vi kan levere certifikat svejsning i MIG, MAG og TIG svejsning både i sort og rustfri stål.

BEARBEJDNING

Vi varetager alle former for dreje og fræse opgaver, reparation af eksisterende og fremstilling af nye emner.
Vi arbejder i sort stål, rustfri stål , aluminium samt pom og metaller.

Maskiner
Drejebænk Ø 520mmx1000
Fræser X800*Y400*Z400
Radial boremaskine
Div. slibemaskiner.

MASKINFORARBEJDNING

Renovation og fremstilling af maskindele vil vi også gerne være behjælpelig med.

D3S har drejebænke hvor det er muligt at tage emner på til 750mm x2000, CNC fræsemaskiner med vandring 800x400x350.

Kom med jeres projekt, vi glæder os til at komme i gang.

Du kan derfor kontakte os, hvis du har brug for hjælp til maskinforarbejdning, og så sikrer vi, at arbejdet bliver udført professionelt.